Tanssitunnit alkavat jälleen!
08 tammi 2018

Taas tanssitaan! Kevään 2018 lukujärjestys tans [ ... ]

Henkilötietojen käyttäminen

 

Näin käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi

 

Meille on tärkeää, että sinä asiakkaanamme voit tehdä turvallisin mielin ostoksia Tanssikoulu Sanna Hirvaskarin verkkokaupassa sekä ilmoittautua kursseille jatkossakin turvallisin mielin. Kerromme tässä yksityiskohtaisesti, millä tavoin käsittelemme, suojaamme ja käytämme henkilötietojasi.

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan toukokuun 25. päivä 2018 ja siksi olemme päivittäneet tietosuojakäytäntöämme. Samalla tuomme entistä läpinäkyvämmin selville, mitä tarkoitusta varten säilytämme ja käytämme asiakastietoja. GDPR tulee sanoista General Data Protection Regulation ja korvaa Suomen tietojenkäsittelylain. Uusi tietosuoja-asetus lisää ja selkeyttää oikeuksiasi sen suhteen, miten henkilötietojasi käsitellään. 

 

Mitä tietoja tallennamme ja miksi

 

Tallennamme ja keräämme tietoja, kun teet ostoksia Tanssikoulun verkkokaupassa tai ilmoittaudut kursseille sähköpostitse tai paperisella ilmoittautumislomakkeella. 

Kun teet jotakin edellä mainituista, tallennamme sinusta seuraavia tietoja: oppilaan nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos oppilas on alle 18-vuotias, tallennetaan silloin oppilaan nimen lisäksi: alle 18-vuotiaan huoltajan nimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Leirejä varten kysytään myös lapsen ikä, jotta voidaan jakaa leiriläiset ikäryhmiin. 

Tanssikoulun verkkokaupan palveluntarjoajana on Holvi. Tanssikoulun verkkokaupan kautta ostettuja tuotteita koskevan tietosuojaselosteen löydät tästä: https://about.holvi.com/fi/ 

Huom! Sivuston voi vaihtaa suomenkieliseksi sivun yläosasta. Tietosuojaseloste löytyy sivun alaosasta. 

 

Tallennamme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme tiedottaa sinua tanssikoulun tapahtumista sekä kursseja koskevista asioista. Kaikki tanssikoulun tiedottaminen tapahtuu sähköisesti. Myös tuntien peruuntumisesta/ pikaisista muutoksista tunteja koskien ilmoitetaan sähköpostitse ja tekstiviestillä. Mikäli olet antanut suostumuksesi, saat sähköpostiisi myös sähköisiä viestejä, kuten uutiskirjeitä. Tarvitsemme myös kotiosoitteesi, jotta voimme toimittaa laskusi myös postitse.

Henkilötietojesi säilyttäminen


Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun asiakkuussuhde on aktiivinen. Tämän jälkeen tietoja voidaan säilyttää, mikäli tähän on annettu suostumus. Emme käsittele yli kaksi vuotta vanhoja henkilötietoja, mutta säilytämme tiedot ostohistoriasta kirjanpitoa varten. Jos toivot henkilötietojesi poistoa ennen tämän ajan umpeutumista, tai et halua enää vastaanottaa sähköistä viestintää uutiskirjeiden tai tekstiviestien muodossa, voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain, ja hoidamme asian viipymättä kuntoon.


 

 

Henkilötietojesi suojaaminenKun luovutat henkilökohtaisia tietoja ostostapahtuman yhteydessä, on tärkeää, että voit luottaa siihen, että käsittelemme henkilötietojasi turvallisesti. 

Tietoturvarikkomukset ovat hyvin harvinaisia. Mahdollisen tietoturvamurron kuitenkin tapahtuessa noudatamme selkeitä ja ennalta määrättyjä menettelytapoja vahinkojen minimoimiseksi. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tietomurron sattuessa heitä tiedotetaan asiasta pikimmiten. 

 

 

Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Tanssikoulu ei luovuta mitään tietojasi kolmansille osapuolille. Holvin tietosuojaselosteen löydät: 
https://about.holvi.com/fi/

Huom! Sivuston voi vaihtaa suomenkieliseksi sivun yläosasta. Tietosuojaseloste löytyy sivun alaosasta. Sinun oikeutesiSinulla on milloin tahansa oikeus saada asiakastietosi nähtäville. Tämä koskee sekä tallentamiamme henkilötietoja, että tietoja siitä, miten ja mihin tarkoitukseen henkilötietojasi käytetään. Jos olet eri mieltä siitä, miten henkilötietojasi tulisi käyttää, sinulla on oikeus vastustaa käyttöä ja peruuttaa suostumuksesi. Sinulla on myös oikeus tulla unohdetuksi, toisin sanoen vaatia, että poistamme kaikki tallentamamme henkilökohtaiset tietosi. Voit vapaasti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysymyksiä tai huolenaiheita henkilökohtaisiin tietoihisi liittyen. Tanssikoulu vastaa viesteihisi sähköpostitse osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puhelimitse numerossa 040- 4620660. 
Voidaanko tätä tietosuojaselostetta muuttaa?


Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä. Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.


BottomBorder